Имаш ли снимка на това какво точно ти трябва..? Или поне на частта която я имаш...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 145-146, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеИмаш ли снимка на това какво точно ти трябва..? Или поне на частта която я имаш...
а ми трябва същата джиджавка само че с по-старата букса - една такава по четвъртита, а може и женската на тоя тип букса
Comment
-
Първоначално публикувано от spellmaste Покажи съобщениеРазполагам с това :
а ми трябва същата джиджавка само че с по-старата букса - една такава по четвъртита, а може и женската на тоя тип букса
Comment
-
Бързам да ви се похваля, моята красавица даде 8,74сек. до 100км.(при 8.5сек. по каталожни данни) с двама души и около 30-40кг. багаж в багажника. Много съм доволен
П.П. Замервахме я с Г-текLast edited by D-I-V-A-K-A; d.m.y г., 03:39.Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщениеБързам да ви се похваля, моята красавица даде 8,74сек. до 100км.(при 8.5сек. по каталожни данни) с двама души и около 30-40кг. багаж в багажника. Много съм доволен
П.П. Замервахме я с Г-текAlfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Comment
-
Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение400м?Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеTова е в случай, че никога преди това не са слагани. Ако се ползват периодично, няма проблеми.Аз четох, че Redex и Gold Eagle са добри. И се чудя дали да слагам, че както каза колегата ефекта да не е обратен и всичката гняс да се върне
sigpicALFA ROMEO 145 1.9 трактор '99
Comment
-
Вчера по пътя Сл.бряг-Варна се засякохме (и позабавлявахме) с една 145-ца 1.9 ЖТД тъмносиня с варненска регистрация........интересно ми е дали е форумна? доста газ даваше шофера и
Колата беше с ксенони,генерация и ремап...поне това успях да видя и чуя от нея146 Turbo
Comment
-
Американци измислили супер сейф и на представянето му който го отворел щял да получи 1млн. долара. Дошли много хора от целия свят, но никой не могъл да го отвори... Един ден дошъл Бай Ганьо... На следващия ден във вестника пишело: "Един българин с неизвестния инструмент "тесла" и вълшебните думички << Е ся ти еб*х мамата!>> отвори сейфа."
Напомня ми за ремонтите по нашите кошнички
Comment
-
Първоначално публикувано от error145 Покажи съобщениеАми ако не знам дали преди това са слагани добавки?Аз четох, че Redex и Gold Eagle са добри. И се чудя дали да слагам, че както каза колегата ефекта да не е обратен и всичката гняс да се върне
---------- Post added at 11:30 ---------- Previous post was at 11:27 ----------
Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщениеБързам да ви се похваля, моята красавица даде 8,74сек. до 100км.(при 8.5сек. по каталожни данни) с двама души и около 30-40кг. багаж в багажника. Много съм доволен
П.П. Замервахме я с Г-текв резервоара??
sigpic
Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!
Comment
-
имам питане:
От МВР са ми пратили призовка "за връчване на съобщение" по еди коя си преписка на основание чл.60 ал.1 от ЗМВР (демек,че могат да ме викат и аз трябва да ходя). Само дето тая призовка е оставена на вратата и никой не се е разписвал или каквото и да било за нея. Чудя се дали да ходя да си губя времето ?
Comment
-
Първоначално публикувано от brazen Покажи съобщение
Абе Дивак, да не й сипваш бензин с амфетив резервоара??
Най-интересното е, че бях с 95 Економи от Еко, както винаги
Може в него да слагат амфети
Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Абе хора вие за една добавка изписвате томове с мнения и въпроси а в същото време в резервоарите сипвате нещо, дето нямате никаква идея точно какво съдържа и точно как е забъркано, а пък в двигателите сипвате нещо мазно дето излиза от варели и горе-долу има същите характеристики...
Сипвайте смело, нищо няма да им стане на тия чисто нови коли
Comment
Comment